مواد لازم:
- حلوای خرمای خشت و کنار تخته 500 گرم
- حلوای رطب سیاه 500 گرم
- حلوای رطب زرد 500 گرم
- پودر نارگیل 2 قاشق غذاخوری
- پودر پسته 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- پس از آماده کردن حلواها، یک دیس را به سه قسمت تقسیم کرده، هر نوع از حلواها را در یک قسمت آن پهن کرده، روی هر کدام را با پودر پسته و نارگیل تزیین کنید، به این ترتیب در یک دیس سه نوع حلوا با طعم های مخلتف خواهید داشت که سرشار از انواع ویتامین ها، املاح معدی و انرژی است و نیازمندی های بدن را بطرف می سازد مناسب ترین زمان برای مصرف آنها پس از غذا و خصوصاً در ماه مبارک رمضان به عنوان افطار است.