کاربر

حلوای شیرازی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: کاهو، خیار، انار، عرق کاسنی

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. خرما: ۳ پیمانه
  2. آرد گندم سبوس دار: ۱ پیمانه
  3. شیر محلی: ۳ پیمانه
  4. پودر هل، گلاب: به میزان لازم
  5. زعفران آب شده: به میزان لازم
  6. روغن کنجد: ۱ پیمانه

طرز تهیه:

  • خرما را از هسته جدا کرده و برای مدت ۲ ساعت در شیر خیس می کنیم، سپس آن را در مخلوط کن ریخته تا نرم و یکدست شود. آرد را داخل ظرف مورد نظر ریخته و با حرارت بسیار کم به مدت ۳۰ دقیقه تفت می دهیم. سپس روغن را اضافه کرده و ۱۵ دقیقه دیگر آرد را سرخ می کنیم. در خاتمه، خرما و شیر را به همراه پودر هل، زعفران و گلاب به آرد 9 افزوده مدتی تفت می دهیم تا حلوا آماده شود.

خواص:

  1. شادی افزا
  2. تقویت عمومی
  3. تقویت جنسی
  4. ضد افسردگی
  5. تقویت گوارش و کمک به هضم غذا
  6. حاوی ویتامین
error: محتوا محافظت شده می باشد.