طبع غذا: گرم و تر
مصلح: کاهو، خیار، انار، عرق کاسنی
مواد لازم (برای 4 نفر):
- خرما: ۳ پیمانه
- آرد گندم سبوس دار: ۱ پیمانه
- شیر محلی: ۳ پیمانه
- پودر هل، گلاب: به میزان لازم
- زعفران آب شده: به میزان لازم
- روغن کنجد: ۱ پیمانه
طرز تهیه:
- خرما را از هسته جدا کرده و برای مدت ۲ ساعت در شیر خیس می کنیم، سپس آن را در مخلوط کن ریخته تا نرم و یکدست شود. آرد را داخل ظرف مورد نظر ریخته و با حرارت بسیار کم به مدت ۳۰ دقیقه تفت می دهیم. سپس روغن را اضافه کرده و ۱۵ دقیقه دیگر آرد را سرخ می کنیم. در خاتمه، خرما و شیر را به همراه پودر هل، زعفران و گلاب به آرد 9 افزوده مدتی تفت می دهیم تا حلوا آماده شود.
خواص:
- شادی افزا
- تقویت عمومی
- تقویت جنسی
- ضد افسردگی
- تقویت گوارش و کمک به هضم غذا
- حاوی ویتامین