مواد لازم:
- خرمای خشت بدون هسته 1 کیلوگرم
- ارده 1 لیوان
- پودر نارگیل 2 قاشق غذاخوری
- هل ساییده 1 قاشق چایخوری
- دارچین ساییده 1 قاشق مرباخوری
- روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
- ابتدا خرما را در معرض هوای گرم قرار دهید تا کاملاً نرم گردد، سپس ارده و روغن زیتون را به ان افزوده، آن را با یک گوشت کوب بکوبید، به طوری که کاملاً مخلوط و یکنواخت شود، حال حلوا را در یک ظرف مناسب پهن کرده، روی آن را با مخلوطی از پودر نارگیل، هل و دارچین ساییده، تزئین نموده، در یخچال نگهداری کنید، این حلوا نسبت به حلواهای دیگر خیلی سفت تر و دارای طعم خوبی است، پس از غذا مقداری از آن را میل نمایید.