کاربر

جوانه جو دوسر

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. جوی دو سر 500 گرم
  2. کیسه نخی سفید و کاملاً تمیز 1 عدد

طرز تهیه:

  • جوی دوسر را تمیز کرده، شسته و با آب ولرم به مدت 48 ساعت خیس و هر روز آب آن را نیز عوض کنید، به محض آن که گیاهک جوی دوسر، سفیدک زد و شروع به ریشه زدن نمود، آن را تمیز بشویید و در یک کیسه نخی ریخته و کیسه را مرطوب نمایید، پس از 24 ساعت، جوانه یا ریشه جوی دوسر را به خوبی خواهید دید، در این حال می توانید هر روز چند قاشق از آن را به سالاد خود اضافه کرده، میل کنید. صورت دیگر این است که اجازه دهید تا ریشه جو دوسر به اندازه یک سانتی متر رشد کند، سپس آن را خشک کرده، آسیاب کنید، با این کار، آرد جوانه جو دوسر به دست می آید که از آن می توان در غذا مصرف نمود. جوانه جو دوسر بین همه جوانه ها، خوشمزه ترین است و می توان آن را همراه با سالاد فصل به میزان 5 تا 7 قاشق غذاخوری میل کرد، این جوانه، حاوی بیشترین ویتامین گروه B و برای ناراحتی اعصاب و ناراحتی های پوست و مو بسیار مفید است.

توجه:

  • برای رشد بیشتر جوانه جو دوسر، می توانید هر روز با آب پاش، کیسه نخی را که جوانه ها در آن ریخته اید، مرطوب کنید، جوانه ها را می توانید با باغ جوانه نیز آماده نمایید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.