مواد لازم:
- جوی معمولی 500 گرم
- کیسه نخی سفید کاملاً تمیز 1 عدد
طرز تهیه:
- جو را تمیز کرده، شسته و با آب ولرم به مدت 48 ساعت خیس و هر روز آب آن را نیز عوض کنید، به محض آن که گیاهک جو، سفیدک زد و شروع به ریشه زدن نمود، آن را تمیز بشویید و در یک کیسه نخی ریخته و کیسه را مرطوب نمایید، پس از 24 ساعت، جوانه یا ریشه جو را به خوبی خواهید دید، در این حال می توانید هر روز چند قاشق از آن را به سالاد خود اضافه کرده، میل کنید. صورت دیگر این است که اجازه دهید تا ریشه جو به اندازه یک سانتی متر رشد کند، سپس آن را خشک کرده، آسیاب کنید، با این کار، آرد جوانه جو به دست می آید که از آن می توان در غذا مصرف نمود. این جوانه مملو از ویتامین ها گروه B بوده و برای پوست، مو و رفع چروک پوست صورت، همچنین برای آرامش اعصاب مفید است و به خاطر داشتن فیبر و موسین فراوان، ضد سرطان سیستم گوارش نیز است، آرد این جوانه را به سوپ اضافه می کنند که برای افراد چاق بسیار مناسب است.
توجه:
- برای رشد بیشتر جوانه جو، می توانید هر روز با آب پاش، کیسه نخی را که جوانه ها در آن ریخته اید، مرطوب کنید، جوانه ها را می توانید با باغ جوانه نیز آماده نمایید.