کاربر

تقویت قلب

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

تقویت قلب:

  • خواب کافی
  • ورزش کنید.
  • کاهش التهاب.
  • کاهش استرس
  • نوشیدن مایعات
  • سیگار را ترک کنید.
  • مقل ازرق میل شود.
  • جلوگیری یا کنترل دیابت.
  • سطح تری گلیسرید پایین.
  • مصرف مکمل های طبیعی.
  • شربت سرکنگبین میل شود.
  • پایین آوردن مصرف کلسترول
  • رژیم غذایی مناسب داشته باشید.
  • شربت فومیسل و شونیسل میل شود.
  • قبل و بعد از غذا سرکه انگور طبیعی مصرف شود.
  • از دست دادن چربی بدن، به خصوص چربی شکم.
  • به، گلابی، مویز، تلبینه، سیب، شیر، گوشت مصرف شود.
  • اصلاح تغذیه و ترک جدی سردیجات و مواد کارخانه ای انجام شود.
  • هر روز ۱۰ گرم تخم بالنگو را بجوشانید، شیرین کنید و میل فرمایید.
  • گه گاهی نیم مثقال ریوند چینی کوبیده، یا به اندازه یک نخود عصاره ریوند را با آب بخورید.
  • هر روز صبح ناشتا مقداری سنبل الطیب و خلال نارنج را دم کنید، بعد آبش را صاف و شیرین کنید و بنوشید.
  • فقط یک مرتبه، یک قاشق چایخوری گل طاووسی را در یک لیوان آب جوش بریزید و روزانه آن را در سه نوبت بنوشید.
  • هر روز ۴ قسمت گیاه غار و یک قسمت خلال نارنج و یک قسمت بهار نارنج را در یک لیوان آب جوش دم کنید و بنوشید.
  • هر روز سیب درختی قرمز را ریز رنده و بعد همراه با مقداری تخم شربتی و یک لیوان عرق بیدمشک مخلوط کنید و بنوشید.
  • یک مشت مویز بدون هسته + یک استکان گلاب + یک استکان عرق بیدمشک ترکیب کنید تو اجازه دهید 24 ساعت بماند صبح میل کنید.
  • 41 عدد کشمش + 1 استکان گلاب با سوزن کشمش ها را سواخ کنید و از شب تا صبح اجازه دهید در گلاب بماند و صبح ناشتا به مدت 7 روز از این ترکیب میل کنید.
  • تخم بالنگو + تخم فرنجمشک + تخم شربتی + تخم ریحان + تخم قدومه به یک نسبت ترکیب کنید و یک قاشق چایخوری با یک لیوان آب گرم ترکیب کرده و میل کنید.
  • عود و عنبر از هر کدام ۱۰ گرم، مصطکی رومی ۲۰ گرم، همه را در مقداری عسل و آبی که طلا در آن جوشانده شده باشد، حل کنید. هر روز صبح، ظهر و شب هر مرتبه یک قاشق شربت خوری از آن را بخورید.
  • دمکرده زعفران ۱ قاشق غذاخوری + عرق بهارنارنج نصف فنجان + عرق بیدمشک نصف فنجان + عسل ۱ قاشق غذاخوری + سیب رنده ۳ عدد + گلاب۲ قاشق غذاخوری، مواد بالا را ترکیب کرده و یک لیوان میل نمایید.
  • مقدار نیم کیلو از سرهای مارچوبه تازه را بکوبید و آبش را بگیرید و به اندازه دو برابر آب آن نیشکر اضافه و خوب مخلوط کنید، سپس در ظرفی که درب محکمی داشته باشد، بریزید و صبح، ظهر و شب هر مرتبه یک قاشق غذاخوری از آن را میل کنید.
  • فرنجمشک، بادرنجبویه، بسبایج، تخم کاسنی، گل گاوزبان، افتیمون شامی، ریشه بنفشه، ریشه شیرین بیان و پرسیاوش از هر کدام ۱۰ گرم، همه را نیم کوب و ۱۰ قسمت کرده و روزی یک قسمت آن را صبح ناشتا بجوشانید سپس آبش را صاف و با عسل شیرین کرده، بنوشید.
  • گل گاوزبان و بادرنجبویه از هر کدام ۱۵ گرم را مخلوط و بجوشانید، بعد آب صاف کرده آن را با نیم لیوان عرق بیدمشک و نیم لیوان گلاب و 5/2 گرم زعفران ساییده شده و ۲۵۰گرم عسل مخلوط کرده، هر صبح، ظهر و شب هربار دو قاشق غذاخوری از آن را نوش جان کنید.
  • سنل الطيب، گل گـاوزبان، بهارنارنج، بادرنجبویه، مغز ناخنک، گل محمدی، پرسیاوش، سنامکی، ریشه شیرین بیان، گل نیلوفر و تاجریزی از هر کدام ۱۵ گرم همه را نیم کوب کرده و ده قسمت کنید و هر قسمت آن را یک روز بجوشانید. آب آن را صاف و شیرین کرده و قبل از صبحانه بنوشید.
  • قرنفل، سنبل الطیب، قرفه، هل قرابی، بسباسه، جوز هندی، و اسارون از هر کدام ۵ گرم، مصطکی رومی، آمله مقشر، گل محمدی و سعد کوفی از هر کدام ۱۰ گرم و ۲۵۰ گرم قند. همه را بسیار نرم بکوبید و با ۲۵۰ گرم عسل مخلوط کنید. هر روز صبح، ظهر و شب و هر مرتبه یک قاشق شربت خوری بخورید.
  • دارفلفل، قرنفل، سازج هندی و سنبل الطیب از هر کدام ۵ گرم، زنجبیل، بسد، کهربا، مروارید، درونج، زرمباد و ابریشم سفته از هر کدام ۱۰ گرم، بهمن سرخ و بهمن سفید از هر کدام ۲۰ گرم، همه را نرم بسایید، بعد با مقداری عسل خمیر کنید. صبح، ظهر و شب، هر مرتبه یک قاشق شربت خوری از آن را میل فرمایید.
  • تخم گشنیز و شاه تره از هر کدام ۵ گرم، گل گاوزبان، بادرنجبویه، بسفایج، ابریشم مقرض، هلیله سیاه، پوست هلیله زرد و پوست هلیله کابلی از هر کدام ۱۰ گرم، اسطوخدوس هندی و مصطکی از هر کدام ۲۰ گرم. همه را بسیار نرم بسایید بعد با نیم کیلو عسل مخلوط کنید. صبح، ظهر و شب و هر مرتبه یک قاشق شربت خوری میل کنید.
  • آبغوره + سرکه سیب خانگی + شکر قرمز + عسل + شیره انگور + شیره توت + شیره خرما + شیره انجیر + جوز هندی + فوفل + میخک + تخم گشنیز + هل سبز + هل باد + هل قراب، آبغوره و سرکه را بجوشانید سپس ولرم که شد شیره ها و شکر و عسل اضافه کنید و بعد از اینکه خنک شد عرق نعناع عرق بیدمشک و گلاب اضافه کنید، یک ساعت بعد از ناهار و شام، شربت کنید و میل کنید.
  • برای حفظ و نگهداری قلب باید از بوها و استنشاق روایح غیر مطبوع و خوردن غذاهای سودازا و افكار متشنج و خیالات واهی و هم چنین از استرس، هیجان، نگرانی های شدید و نیز غم و اندوه، گریه و عوامل وحشت زا که همگی موجب تند شدن ضربان قلب و فشارهای روحی و باعث درد و سوزش جلوی قلب می شود، دوری گزینید و همیشه آسایش و آرامش خاطر را فراهم کنید. گه گاهی به طریق بوییدن روایح مطبوع مانند عنبر، مشک، زعفران، سیب گلاب و … قلب را تقویت کنید.
  • سنامکی ۲۵ گرم؛ گل محمدی، گل بنفشه، گل نیلوفر و گل گاوزبان از هر کدام ۱۰ گرم؛ ریشه کاسنی ۱۵ گرم و عناب ۱۵۰ گرم و سه پستان ۳۰ عدد، همه را نیم کوب کرده و به ۷ قسمت مساوی تقسیم کنید. جداگانه تخم خربزه و تخم خیار از هر کدام ۵۰ گرم را نرم بکوبید و با ۱۰۰ گرم ترنجبین مخلوط کنید، سپس آنها را هفت قسمت کرده و هر روز یک قسمت از داروها را بجوشانید و بعد تخمه ها و ترنجبین را در آن شیره کش کرده، آب آن را صاف و نیمی از آن را صبح و نیم دیگرش را عصر همان روز بنوشید.
  • خوراکی هایی که قلب را تقویت می کنند، عبارتند از طالبی، زالزالک، به، گلابی، سیب درختی، پسته، بالنگ، بهارنارنج، ریحان، کرفس، مرزنجوش، لوبیاسبز، گریپ فروت، خلال نارنج، زعفران، سیب زمینی، گشنیز، سو سبز، آب جوشانده کاكل ذرت، روغن ذرت، ذرت بوداده، عرق نعناع، دارچین، میخک، شربت زرشک، اسطوخودوس، بادرنجبویه، فرنجمشک، تخم شبدر، مخلوط آب پیاز خام با سکنجبین، شیر گاو، شیر خر با شکر، شربت به ليمو، انگور زرد و رسیده، آب دمکرده سنبل الطیب، ثعلب، جند بید استر، ماءالشعیر، بسبایج، دانه های اسفند، اسفرزه، مغز ناخنک، انقوزه، آویشن، بابونه، گل بنفشه، پودینه، افتیمون، گل ختمی، رازیانه، جاوشیر، شويد، شنبلیله، کاسنی، مرزنجوش، کنجد، نخود، بومادران، مصطکی، کنگر.
  • گیاهان دارویی موثر بر قلب و عروق (کاهش چربی، کاهش کلسترول، کاهش فشارخون و موارد دیگر): آواکادو، آویشن، اسفرزه، اکلیل کوهی، انگور، بابونه، بادام زمینی، بارهنگ، پیاز جعفری، جو، جین سینگ، جینکو، چای، زنجبیل، زیتون، سرخ ولیک، سویا، سیب، سیر، شنبلیله، فلفل، قره قاط، علف چای، کتان، کدو تنبل، گزنه، کنگر فرنگی، گردو، گشنیز، گل رنگ، گل گاوزبان، لیموترش، ماست، نارنج، همیشه بهار، هویج، آنغوزه، پنیرباد، تاجریزی، خشخاش، چای کوهی، ریش بز، زنیان، سیاهدانه، سیب زمینی، شاهدانه، کاکائو، گل مغربی، مارچوبه، بابا آدم، کاسنی، گریپ فروت، هلیله، یونجه، افدرا، سرخدار، گل محمدی، هل، آناناس، آلبالو، انار، انجیر، بادمجان، باقالا، برگ بو، برنج، به، به لیمو، پسته، توت سفید، توت سیاه، خاکشیر، خرفه، خیار سبز، درمنه، دم اسب، شلغم، شوید، علف چشمه، عناب، کنجد، گل آفتاب گردان، گوجه فرنگی، گیلاس، لوبیا، مریم نخودی، مصطکی، بنفشه، انار، بادمجان، سداب، کلم، گوجه فرنگی، نخود.

فعال تر کردن قلب:

  • برای اینکه قلب بیش از پیش فعال شود، چند روزی عرق کاسنی یا آب جوشانده ریشه کاسنی یا آب انگور زرد و رسیده را میل کنید.

مفرح قلب:

  • زعفران 5/2 گرم؛ هیل قرابی، مروارید، کهربا، بسد، عود، هلیله کابلی، پوست نرم بیرونی پسته، ابریشم مقرض، درونج عقربی، زرمباد و تباشیر هندی از هر کدام ۵ گرم؛ کبابه چینی، بهمن سرخ، بهمن سفید، بادرنجبویه، شاه تره، گل گاوزبان از هر کدام ۱۰ گرم؛ قند یا شکر یا نبات ۲۵۰ گرم همه را با هم مخلوط و نرم بسایید. در مقداری آب به خام و آب سیب خام و آب انار و آبلیمو و کمی آب جوشانده طلا و کمی آب جوشانده نقره حل کنید. صبح، ظهر و شب، هر مرتبه یک قاشق شربت خوری از آن را میل کنید.
  • بدین منظور، گه گاهی از طریق بوییدن روایح مطبوع، مانند عنبر، مشک، زعفران، سیب گلاب و … استفاده کنید. و اگر میل دارید که از دارو استفاده کنید دارچین، مروارید، ابریشم مقرض، بسد، کهربا، خلال نارنج، زرمباد، فرنجمشک، اشنه، درونج، عود هندی، تخم خرفه، تباشیر هندی، گل محمدی، هیل غرابی، مغز تخم هندوانه و تخم شبدر از هر کدام ۵ گرم؛ زعفران 5/2 گرم و بهمن سفید، مصطکی رومی، تخم زردک و بادرنجبویه از هر کدام ۱۰ گرم؛ مغز تخم کدو ۲۰ گرم، همه را مخلوط کنید و بسیار نرم بسایید و با یک کیلو عسل مخلوط کنید. صبح، ظهر و شب هر مرتبه یک قاشق شربت خوری از آن را میل کنید.

مفرح قلب گرم:

  • زعفران 2.5 گرم. مصطکی رومی و گل محمدی از هر کدام ۱۰ گرم؛ عود، سنبل، اسارون، قرنفل، جوز هندی، هل سبز، هل سفید، هیل قرابی و بسباسه از هر کدام ۵ گرم همه را مخلوط کنید و نرم بسایید سپس با ۲۵۰ گرم عسل مخلوط کنید. صبح، ظهر و شب هر مرتبه یک قاشق شربت خوری از آن را میل کنید.

مفرح خنک قلب:

  • تخم گشنیز، تخم کاسنی، بیدمشک، گل محمدی و تباشیر هندی از هر کدام ۴ مثقال نرم بکوبید و با نیم کیلو شربت سیب درختی مخلوط و صبح، ظهر و شب، هر بار یک قاشق غذاخوری از آن را میل کنید.

درمان بیماری های قلبی:

  • هر روز کاکل ذرت را دم کنید و آب آن را صاف و شیرین کرده و بنوشید.
  • پیاز را در خاکستر داغ بپزید و شب تا صبح آن را بر کف پاها ضماد کنید و نیز می توانید پیاز آب پز را بر کف پاها ضماد کنید و بخوابید.
  • اگر دچار بیماری های قلبی هستید باید از حرص و جوش، ناراحتی و عصبانیت، شتاب در کارهای روزانه، کارهای سخت و سنگین و فعالیت های بیش از حد پرهیز کنید. به عنوان درمان هر روز آب دم کرده گل گاوزبان و سنبل الطیب را بنوشید.
  • مخلوطی از عسل و پودر دارچین تهیه کنید و صبح ها هنگام خوردن صبحانه به جای مربا روی نان بمالید. این معجون درکاهش کلسترول، جلوگیری از بروز حمله قلبی، تنفس راحت و تنظیم ضربان قلب موثر است. بیماران مبتلا به حمله قلبی نیز با مصرف روزانه این مخلوط از حمله قلبی بعدی در امان خواهند بود.
  • سرهای مارچوبه تازه را در هاون بکوبید و شیره آن را بیرون آورید تا مدتی بماند. پس از ته نشین شدن، آن را صاف کنید و در بنماری بریزید و در مقابل هر ۱۰۰ گرم آن ۱۸۰ گرم شکر اضافه کرده و هم بزنید تا قوام آید و پس از سرد شدن در بطری سربسته ای بریزید و در جای خنک نگه دارید. صبح، ظهر و شب، هر بار یک قاشق سوپ خوری از آن را میل هم کنید.
  • مصرف خوراکی های زیر برای بهبود امراض مختلف قلبی مفید خواهند بود. آب پرتقال شیرین، آب لیموشیرین، آب سیب درختی، موز، آلو، آلوچه، گلابی، رژیم صغير و كبیر انگور زرد و رسیده، عناب، سیب زمینی، جوانه گندم، کدو حلوایی، کرفس قمری، عسل، مربا، روغن های مایع نباتی (به خصوص روغن زیتون)، شیر، دوغ بی نمک، برنج، ماهی قزل آلا، نان بی نمک، گوشت جوجه، همچنین عمل حجامت نیز مفید خواهد بود.

درمان کم خونی قلب:

  • یکی از امراض مهم قلب كم خونی یا آنژین دوپوآترین می باشد. این بیماری به شکل درد بسیار شدیدی در سمت چپ سینه یعنی ناحیه قلب ظاهر شده و سمت چپ قفسه سینه تیر می کشد. شدت این درد به قدری است که انسان مرگ را در برابر خود مجسم می کند و شاید از شدیدترین دردهای بدن باشد. راجع به عوامل و علل ایجاد کننده آنژین دوپو آترین در علم طب جدید بحث زیاد است ولی آنچه مسلم شده و نتیجه به دست آمده این است که در اثر انقباض و تنگ شدن رگ های مخصوص قلب، به قسمتی از قلب خون نمی رسد و همین کم خونی است که چنین درد شدیدی را ایجاد می کند. اخیرا چند نفر از اطباء متوجه شده اند که یکی از علل ایجاد همین بیماری (کم خونی قلب)، کشیدن سیگار و مصرف دخانیات می باشد، چون دود حاصل از دخانيات نیکوتین دارد و برای عروق به خصوص شریان ها زیان آور است و آنها را سفت، تنگ، باریک و لاغر می سازد. مضافاً دود دارای گودرون هم می باشد که یکی از مهم ترین علل روشن کردن آتش این مرض است. به طوری که سیگار کشیدن برای اشخاص مبتلا به کم خونی قلب در حکم خودکشی و با دست خود تیشه به ریشه خود زدن است.
  • برای مداوای این بیماری از مصرف آب جوشانده سنبل الطیب غافل نشوید. اثر ذاتی سنبل الطیب این است که حساسیت زیادی اعصاب را کنترل و حرکات ضربانی قلب را منظم، و باعث تقویت قلب می شود، و آرامش کامل در ضربان قلب ایجاد می کند. البته در طب جدید شربت كالموفلورین ویتال که باز هم یکی از ترکیباتش از عصاره سنبل الطيب می باشد، تجویز می شود.

نکته:

  • در بیماری های قلبی، این نوع بیمارها بیشترین اثر را از حجامت می برند و به شرط اینکه اصلاح مزاج هم بکنیم و حتماً منضج بدهیم تا مواد رسوب کرده در اطراف قلب دفع شود؛ اگر بیمار، گرم مزاج باشد از سرکنگبین و اگر سرد مزاج باشد از اسفند استفاده می کنیم.
  • در بیماری های قلبی باید 3 یا 4 ساعت از مصرف دارویش گذشته باشد بعد حجامت کنند، چون اگر نگذشته باشد دچار فنت های شدید (بیحالی) می شود.
  • بررسی های انجام شده روی سالمنداندر آمریکا و کانادا نشان داده است، با بالا رفتن سن شاهرگ های حیاتی و سیاهرگ ها خاصیت انعطاف، پذیری خود را از دست می دهند. عسل و دارچین به شاهرگ ها و سیاهرگ ها قدرتی تازه می بخشد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.