کاربر

ترشی گوجه سبز

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. گوجه سبز نوبری 2 کیلو
  2. نمک دریا به مقدار لازم
  3. نعناع خشک 2 قاشق غذاخوری
  4. سرکه سیب به مقدار لازم

طرز تهیه و خواص:

  • ابتدا، گوجه سبزها را خوب بشوید و در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود.
  • آن را یکی یکی در داخل ظرف فلزی قرار دهید و با گوشت کوب ضربه زده تا هسته آنها جدا شود.
  • اکنون، هسته ها را جدا کرده و دور بریزید و گوشت گوجه را در ظرف مناسبی بریزید.
  • لابه لای آن نمک دریا و نعناع خشک بریزید و در انتها سرکه را به آن بیافزایید.
  • در ظرف را ببندید و در جای خشک و خنک قرار دهید تا آماه مصرف شود.
  • این چاشنی، برای افرادی که از سنگ صفرا و چربی خون و چربی کبد رنج می برند بسیار نافع است.

نکته:

  • ترشیجات، در برنامه غذایی افراد جای خاصی به عنوان چاشنی برای خود باز کرده اند. متأسفانه گاهی در مصرف این مواد افراط می شود که ضررهای جبران ناپذیری را مانند: آرتروز، ساییدگی استخوان و در نهایت، پوکی استخوان برای افراد به دنبال دارد. همچنین مصرف بی رویه این مواد در خانم ها و دختر خانم ها باعث بروز بیماری های زنان و دردهای دوران قاعدگی و همچنین موجب اشتهای کاذب و پرخوری و چاقی در افراد می شود؛ چیزی که خود منشاء بیماری های فراوانی است.
  • ترشیجات را بیشتر در تهیه انواع سالادها و سس ها باید مصرف کرد یا به عنوان چاشنی مخصوص، آن هم به میزان کم به غذاها افزوده تا غذا را خوش طعم کرده، اشتها را بر انگیزد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.