کاربر

ترشی کرفس

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. جعفری چند شاخه
  2. ساقه ترد کرفس به مقدار لازم
  3. سرکه سیب و نمک هر یک به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • ساقه های ترد کرفس و جعفری را شسته، در صافی قرار دهید تا آب آنها کاملاً کشیده شود.
  • بعد کرفس ها را از عرض به قطر نیم سانتی متر خرد کنید و آن ها را در یک ظرف شیشه ای مناسب بریزید. لابه لای آنها را کمی جعفری خرد شده و نمک بپاشید.
  • سپس، سرکه سیب را به آن بیافزایید، به طوری که روی کرفس ها را بپوشاند.
  • آنگاه در ظرف را محکم بسته، آن را در جای مناسبی قرار دهید تا رسیده و قابل استفاده شود.
  • این ترشی برای انواع سالادها به خصوص سالاد فصل بسیار مناسب است. مصرف آن به مقدار کم توصیه می شود، این ترشی نشاط آور و برای گرم شدن بدن مفید می باشد.

نکته:

  • ترشیجات، در برنامه غذایی افراد جای خاصی به عنوان چاشنی برای خود باز کرده اند. متأسفانه گاهی در مصرف این مواد افراط می شود که ضررهای جبران ناپذیری را مانند: آرتروز، ساییدگی استخوان و در نهایت، پوکی استخوان برای افراد به دنبال دارد. همچنین مصرف بی رویه این مواد در خانم ها و دختر خانم ها باعث بروز بیماری های زنان و دردهای دوران قاعدگی و همچنین موجب اشتهای کاذب و پرخوری و چاقی در افراد می شود؛ چیزی که خود منشاء بیماری های فراوانی است.
  • ترشیجات را بیشتر در تهیه انواع سالادها و سس ها باید مصرف کرد یا به عنوان چاشنی مخصوص، آن هم به میزان کم به غذاها افزوده تا غذا را خوش طعم کرده، اشتها را بر انگیزد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.