کاربر

ترشی هویج و چغندر رنده شده

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. هویج فرنگی 5/1 کیلوگرم
  2. چغندر قرمز نیم کیلوگرم
  3. نمک و سرکه سیب از هر کدام به مقدار لازم
  4. زیره سیاه و گل پر ساییده شده از هر کدام 1 قاشق مرباخوری
  5. سیر خام 3 حبه متوسط

طرز تهیه:

  • هویج، چغندر و سیر را شسته، در صافی قرار دهید تا آب آنها کاملاً کشیده شود.
  • بعد آنها را رنده کرده، با سیار مواد مخلوط کنید و در یک ظرف مناسب بریزید.
  • سپس، سرکه سیب را به آن بیافزایید تا روی مواد را بپوشاند و آن را به آرامی هم بزنید تا سرکه به همه جای مواد برسد.
  • آنگاه در ظرف را بسته، آن را در جای مناسب قرار دهید تا رسیده و قابل استفاده گردد. از این ترشی در تهیه سس سالاد استفاده کنید.

 

نکته:

  • ترشیجات، در برنامه غذایی افراد جای خاصی به عنوان چاشنی برای خود باز کرده اند. متأسفانه گاهی در مصرف این مواد افراط می شود که ضررهای جبران ناپذیری را مانند: آرتروز، ساییدگی استخوان و در نهایت، پوکی استخوان برای افراد به دنبال دارد. همچنین مصرف بی رویه این مواد در خانم ها و دختر خانم ها باعث بروز بیماری های زنان و دردهای دوران قاعدگی و همچنین موجب اشتهای کاذب و پرخوری و چاقی در افراد می شود؛ چیزی که خود منشاء بیماری های فراوانی است.
  • ترشیجات را بیشتر در تهیه انواع سالادها و سس ها باید مصرف کرد یا به عنوان چاشنی مخصوص، آن هم به میزان کم به غذاها افزوده تا غذا را خوش طعم کرده، اشتها را بر انگیزد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.