کاربر

ترشی هفت بیجار

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. خیار بوته ای 4 عدد
  2. هویج فرنگی 3 عدد
  3. موسیر 200 گرم
  4. انواع کلم (قمری، گل و برگ) از هر کدام 500 گرم
  5. پیاز ریز 250 گرم
  6. فلفل دلمه 1 عدد
  7. بی بر (فلفل های ریز شیرین) 50 گرم
  8. سبزی معطر (نعناع، ترخون، مرزه، جعفری و شوید) مجموعاً 500 گرم
  9. سیر 5 حبه
  10. کرفس ترد 4 ساقه
  11. گل پر ساییده 1 قاشق مرباخوری
  12. نمک و سرکه سیب از هر کدام به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • همه مواد را شسته، در صافی بریزید تا آب آن ها کاملاً کشیده شود.
  • بعد آنها را به صورت ریز خرد کرده، در ظرف مناسبی ریخته، نمک را به آن اضافه کنید.
  • سپس سرکه سیب را به آن بیافزایید، به طوری که روی مواد را بپوشاند.
  • آنگاه در ظرف را بسته، آن را در جای مناسب قرار دهید تا رسیده و قابل استفاده گردد.
  • از این ترشی در تهیه انواع سس سالاد و چاشنی غذا استفاده کنید.

نکته:

  • ترشیجات، در برنامه غذایی افراد جای خاصی به عنوان چاشنی برای خود باز کرده اند. متأسفانه گاهی در مصرف این مواد افراط می شود که ضررهای جبران ناپذیری را مانند: آرتروز، ساییدگی استخوان و در نهایت، پوکی استخوان برای افراد به دنبال دارد. همچنین مصرف بی رویه این مواد در خانم ها و دختر خانم ها باعث بروز بیماری های زنان و دردهای دوران قاعدگی و همچنین موجب اشتهای کاذب و پرخوری و چاقی در افراد می شود؛ چیزی که خود منشاء بیماری های فراوانی است.
  • ترشیجات را بیشتر در تهیه انواع سالادها و سس ها باید مصرف کرد یا به عنوان چاشنی مخصوص، آن هم به میزان کم به غذاها افزوده تا غذا را خوش طعم کرده، اشتها را بر انگیزد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.