کاربر

ترشی سیر مخصوص

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. سیر تازه و سالم به مقدار لازم
  2. نمک به مقدار لازم
  3. سرکه سیب به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • سیر ها را پوست کنده، خوب بشویید و پس از خشک شدن، چرخ کنید.
  • سیرهای چرخ شده را در یک ظرف شیشه ای یا لعابی و یا دبه پلاستیکی بریزید و کمی نمک به آن اضفاه نمایید و خوب آن را هم بزنید.
  • سپس، سرکه را به آن بیافزایید، به طوری که روی سیرها را کاملاً بپوشاند.
  • آنگاه در ظرف را بسته، آن را در جای مناسبی قرار دهید تا به مرور رسیده، قابل استفاده شود.
  • معمولاً این ترشی پس از گذشت یک سال قابل استفاده می شود و عطر و طعم خوبی خواهد داشت.
  • ترشی سیر برای ضد عفونی کردن سیستم گوارشی مفید است، از این ترشی برای تهیه سس سالاد می توان استفاده نمود.

نکته:

  • ترشیجات، در برنامه غذایی افراد جای خاصی به عنوان چاشنی برای خود باز کرده اند. متأسفانه گاهی در مصرف این مواد افراط می شود که ضررهای جبران ناپذیری را مانند: آرتروز، ساییدگی استخوان و در نهایت، پوکی استخوان برای افراد به دنبال دارد. همچنین مصرف بی رویه این مواد در خانم ها و دختر خانم ها باعث بروز بیماری های زنان و دردهای دوران قاعدگی و همچنین موجب اشتهای کاذب و پرخوری و چاقی در افراد می شود؛ چیزی که خود منشاء بیماری های فراوانی است.
  • ترشیجات را بیشتر در تهیه انواع سالادها و سس ها باید مصرف کرد یا به عنوان چاشنی مخصوص، آن هم به میزان کم به غذاها افزوده تا غذا را خوش طعم کرده، اشتها را بر انگیزد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.