کاربر

ترشی سیر لیته

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. سیر سالم و رسیده 5 کیلو
  2. نمک دریا به مقدار کم
  3. سرکه سیب به مقدار نیاز
  4. شیره خرما 5/1 لیوان

طرز تهیه:

  • ابتدا، سیرها را خیس نماید تا پوست آنها به راحتی جدا شود.
  • سیرها را پوست کنده و کنار بگذارید بعد از اتمام پوست کندن آن را شسته و در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود.
  • سیرها را در چرخ گوشت بریزید و با پنجره درشت چرخ کنید و در ظرف مناسبی بریزید.
  • سپس، به مقدار کم، نمک دریا را به آن بیافزایید و هم بزنید.
  • بعد سرکه را به آن اضافه نمایید و دوباره هم بزنید.
  • در آخر، شیره خرما را اضافه کنید و برای بار آخر هم زده و در ظرف را ببنید و در مکان مناسب خنکی قرار دهید تا مدتی بماند و آماده مصرف شود.

نکته:

  • ترشیجات، در برنامه غذایی افراد جای خاصی به عنوان چاشنی برای خود باز کرده اند. متأسفانه گاهی در مصرف این مواد افراط می شود که ضررهای جبران ناپذیری را مانند: آرتروز، ساییدگی استخوان و در نهایت، پوکی استخوان برای افراد به دنبال دارد. همچنین مصرف بی رویه این مواد در خانم ها و دختر خانم ها باعث بروز بیماری های زنان و دردهای دوران قاعدگی و همچنین موجب اشتهای کاذب و پرخوری و چاقی در افراد می شود؛ چیزی که خود منشاء بیماری های فراوانی است.
  • ترشیجات را بیشتر در تهیه انواع سالادها و سس ها باید مصرف کرد یا به عنوان چاشنی مخصوص، آن هم به میزان کم به غذاها افزوده تا غذا را خوش طعم کرده، اشتها را بر انگیزد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.