مواد لازم:
- بامیه به مقدار دلخواه
- نمک به میزان کم
- سرکه سیب به مقدار لازم
طرز تهیه:
- بامیه ها را تمیز شسته، در صافی قرار دهید تا آب آن ها کاملاً کشیده شود.
- بعد آن ها را در یک ظرف مناسب ریخته، کمی نمک به آن اضافه کنید.
- سپس سرکه سیب را به آن بیافزایید، به طوری که روی بامیه ها را بپوشاند.
- آنگاه در ظرف را بسته، در محل مناسبی قرار دهید تا رسیده، آماده مصرف گردد.
- استفاده از این ترشی فقط در حد خیلی کم و به عنوان چاشنی توصیه می شود.
نکته:
- ترشیجات، در برنامه غذایی افراد جای خاصی به عنوان چاشنی برای خود باز کرده اند. متأسفانه گاهی در مصرف این مواد افراط می شود که ضررهای جبران ناپذیری را مانند: آرتروز، ساییدگی استخوان و در نهایت، پوکی استخوان برای افراد به دنبال دارد. همچنین مصرف بی رویه این مواد در خانم ها و دختر خانم ها باعث بروز بیماری های زنان و دردهای دوران قاعدگی و همچنین موجب اشتهای کاذب و پرخوری و چاقی در افراد می شود؛ چیزی که خود منشاء بیماری های فراوانی است.
- ترشیجات را بیشتر در تهیه انواع سالادها و سس ها باید مصرف کرد یا به عنوان چاشنی مخصوص، آن هم به میزان کم به غذاها افزوده تا غذا را خوش طعم کرده، اشتها را بر انگیزد.