کاربر

ترشی آلبالو یا گیلاس

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. گیلاس یا آلبالوی رسیده 5/1 کیلو
  2. نمک دریا به مقدار دلخواه
  3. سرکه سیب به مقدار لازم

طرز تهیه و خواص:

  • ابتدا، گیلاس یا آلبالوها را پاک کرده و دم آنها را جدا کرده و در ظرف مناسبی بریزید.
  • لابه لای آن نمک دریا را بیافزایید و سپس سرکه سیب را اضافه کنید و در ظرف را ببندید و در محل مناسبی بگذارید تا آماده مصرف شود.
  • این ترشی بسیار خوشمزه و دلپذیر می باشد و برای افرادی که از چربی خون و کبد چرب رنج می برند بسیار مفید است. خصوصاً برای افرادی که دچار بیماری هپاتیت هستند بسیار نافع است.

نکته:

  • ترشیجات، در برنامه غذایی افراد جای خاصی به عنوان چاشنی برای خود باز کرده اند. متأسفانه گاهی در مصرف این مواد افراط می شود که ضررهای جبران ناپذیری را مانند: آرتروز، ساییدگی استخوان و در نهایت، پوکی استخوان برای افراد به دنبال دارد. همچنین مصرف بی رویه این مواد در خانم ها و دختر خانم ها باعث بروز بیماری های زنان و دردهای دوران قاعدگی و همچنین موجب اشتهای کاذب و پرخوری و چاقی در افراد می شود؛ چیزی که خود منشاء بیماری های فراوانی است.
  • ترشیجات را بیشتر در تهیه انواع سالادها و سس ها باید مصرف کرد یا به عنوان چاشنی مخصوص، آن هم به میزان کم به غذاها افزوده تا غذا را خوش طعم کرده، اشتها را بر انگیزد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.