طبع غذا: گرم و خشک
مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق پونه، زنیان، آویشن، زیره
مواد لازم (برای 4 نفر):
- ماش: ۳ پیمانه
- پیاز خرد شده: ۲ عدد متوسط
- زردچوبه، نمک، فلفل: به میزان لازم
- روغن کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه:
- ماش را خیس کرده و به همراه ادویه جات می پزیم، تا آبش تمام شود. پیاز را تفت داده اضافه می کنیم، سپس کل مواد را می کوبیم. زمان پخت و مواد لازم بسته به نوع مواد غذایی می تواند کم یا زیاد باشد. در صورت نیاز، زمان تقدیم غذا از روغن زیتون استفاده گردد.
خواص:
- مفید برای مزاج های بلغمی
نکته:
- سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
- در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
- اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
- موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.