مواد لازم:
- سویا: یک پیمانه
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- فلفل دلمه ای خردشده: ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سیر کوچک: ۱ حبه
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- پنیر سویا: ۱۰۰ گرم
- روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
- زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
- رب گوجه: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- سویا را به مدت ۱۰ دقیقه خیس کرده و بعد از آبکشی، با سیر، پیاز، نمک، ادویه جات و فلفل دلمه ای در روغن، روی حرارت ملایم تفت دهید.
- مواد را با سیب زمینی نگین شده داخل پیرکس بریزید.
- گوجه ها را به صورت حلقه ای روی آن بچینید.
- پنیر سویای رنده شده را همراه با زعفران دمکرده روی مواد بریزید.
- در آخر یک لیوان آب جوش با رب گوجه و یک قاشق روغن مخلوط کنید و روی مواد بدهید.
- پیرکس را در طبقه وسط فر، که قبلاً با دمای متوسط، گرم شده قرار دهید، تا کاملاً پخته و غلیظ گردد.