مواد لازم:
- بادمجان: ۵۰۰ گرم
- گوجه فرنگی: ۴ عدد (۴۰۰ گرم)
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده: یک پیمانه (۴۰ گرم)
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- بادمجان را داخل فر یا روی آتش کباب کرده و گوشت آن را جدا کنید.
- گوجه ریز شده را در روغن تفت دهید تا آبش کشیده شود.
- بادمجان، جعفری و ادویه جات را به گوجه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- در پایان، با گوشت کوب، بکوبید تا یکدست گردد.