کاربر

بستنی یخی با طعم هل و گلاب و بذرها

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. بذر بالنگو یا بذر فرنجمشک 1 قاشق مرباخوری
  2. عسل طبیعی 2 قاشق غذاخوری
  3. عرق هل 1 قاشق مرباخوری
  4. گلاب 2 قاشق مرباخوری
  5. آب خنک 1 لیوان

طرز تهیه:

  • ابتدا، بذر فرنجمشک یا بالنگو را در یک استکان آب خیس کنید و اجازه دهید لعابدار شود.
  • همه مواد را در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا عسل در آن کاملاً حل شود.
  • بعد از لعاب دادن بذر و بعد از این که همه مواد را در مخلوط کن مخلوط کردید و عسل در آن کاملاً حل شد؛ بذر را به بستنی بیافزایید و آن را خوب هم بزنید.
  • سپس، مخلوط حاصل را در قالب بریزید و چوب مخصوص (دسته بستی یخی) را روی قالب بگذارید و بعد آن را در فریزر قرار دهید تا منجمد شود.
  • بعد از آماده شدن، قالب را زیر شیر آب قرار دهید تا بستنی از قالب جدا شود، اکنون بستنی یخی با طعم موز را مورد استفاده، قرار دهید و از طعم زیبای آن لذت ببرید.

خواص این بستنی:

  • این بستنی برای افرادی که از ناراحتی اعصاب و روان رنج می برند، به ویژه کسانی که خواب خوبی ندارند، مفید است.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.