مواد لازم:
- لوبیا سفید: 3 پیمانه
- سیب زمینی: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
- قارچ: ۱۰۰ گرم
- سیر: 1 حبه
- پیازچه: نصف پیمانه
- جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- آرد گندم جوانه زده: ۲ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زنجبيل: 3/1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- لوبیا که از شب قبل خیس کرده اید را بپزید تا آبش تمام شود.
- سیب زمینی را آب پز کنید.
- تمام مواد را با هم چرخ کنید.
- آرد گندم، نمک و ادویه جات را افزوده و خوب ورز دهید تا مواد با هم یکدست و چسبنده گردد.
- یک ساعت داخل یخچال قرار داده سپس به آنها شکل داده و دو طرف آن را داخل روغن با حرارت ملایم برشته کنید.
- نکته: در صورت شل بودن مواد، می توان مقداری آرد نخودچی اضافه کرد.