مواد لازم:
- لوبیا چشم بلبلی: نصف پیمانه
- عدس: 3/2 پیمانه
- بادام ساییده: ۲ قاشق غذاخوری
- تره و جعفری با هم: یک پیمانه
- سیب زمینی: ۱۰۰ گرم
- آرد ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
- سیر کوچک: ۱ حبه
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- روغن کنجد: نصف پیمانه
طرز تهیه:
- عدس و لوبیا خیس خورده را به صورت جداگانه بپزید تا آبش کاملاً تبخیر گردد.
- سیب زمینی را آب پز کرده و با عدس، لوبیا، سیر و سبزیجات چرخ کنید.
- سایر مواد را افزوده و خوب ورز دهید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
- مواد را شکل داده و دو طرف آن را در روغن با حرارت ملایم برشته کنید.
- نکته: در صورت چسبندگی کم مواد و وا رفتن داخل روغن، می توان آرد ذرت بیشتری را اضافه کرد.