کاربر

باقالا پلو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق کاکوتی، عرق زنبق، عرق کلپوره

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. برنج: ۳ پیمانه
  2. باقالا سبز تازه: ۳ پیمانه
  3. شوید: به میزان لازم
  4. نمک، زردچوبه: به میزان لازم
  5. زعفران آب شده: به میزان لازم
  6. روغن زیتون: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • برنج را از قبل خیس می کنیم. باقالا را با کمی نمک می پزیم. برنج را همراه با نمک، کمی روغن و ۶ پیمانه آب می پزیم. وقتی آب برنج تقریباً تمام شد، باقالا، شوید و کمی زردچوبه به آن افزوده و اجازه می دهیم پلو با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. قبل از دم کردن غذا می توانیم مقداری زعفران آب شده به آن اضافه کنیم.

خواص:

  1. مناسب برای سوداوی مزاج ها در فصل زمستان
  2. مفید برای استخوان ها و پوست
  3. تقویت عمومی و تقویت امور جنسی
  4. ضد چربی و کلسترول خون
  5. مفید برای قلب و کبد

نکته:

  • سبزی پلویی شامل: گشنیز، جعفری، شوید و مقدار کمی تره است.
  • موقع صرف پلو در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به آن اضافه می کنیم.
  • در پلوهایی که خرما دارند، از خرماهای خشک که آن را خلالی خرد کرده ایم، استفاده می کنیم.
  • برای دم پخت کردن برنج قهوه ای به ازای هر ۱ پیمانه برنج، از ۲ پیمانه آب استفاده می کنیم.
  • بعضی از پلوهایی که به صورت دم پخت درست می شود را می توانیم به صورت آبکش هم درست کنیم.
  • در فصولی که آلبالو وجود ندارد، می توان در غذا از مربای آلبالو استفاده کرد.
  • در پلوهایی که از بلغور جو یا جو استفاده می شود، نیاز به خیساندن آن نیست.
error: محتوا محافظت شده می باشد.