کاربر

بادمجان پلو (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
  2. بادمجان قلمی: ۱ عدد (۱۲۰ گرم)
  3. سویا ریز: ۳ قاشق غذاخوری
  4. سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
  5. رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
  6. پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
  7. سیر کوچک: ۱ حبه
  8. روغن ذرت: نصف پیمانه
  9. زنجبیل ساییده: 3/1 قاشق چایخوری
  10. زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
  11. دارچین: 3/1 قاشق چایخوری
  12. گل محمدی ساییده: ۱ قاشق چایخوری
  13. نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • بادمجان نگین شده را به مدت ۲۰ دقیقه در آب نمک خیسانده و با دستمال تمیز خشک کنید
  • سپس داخل ماهیتابه در بسته با آب و روغن (به نسبت ۱ به ۲) بپزید.
  • سیر و پیاز را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده و آبکشی نموده اید را افزوده و چند دقیقه هم بزنید.
  • رب گوجه، نمک و ادویه جات را اضافه کنید.
  • بعد از چند دقیقه؛ بادمجان پخته شده و زعفران دمکرده را به مواد بیفزایید.
  • برنج خیس خورده را با ۲ قاشق روغن و کمی نمک بپزید (به صورت زنده بردارید)
  • در طرفی جدا، بعد از ریختن روغن و قرار دادن سیب زمینی ته ظرف، برنج و مواد را به صورت لایه لایه ریخته و دم بگذارید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.