مواد لازم:
- برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
- بادمجان قلمی: ۱ عدد (۱۲۰ گرم)
- سویا ریز: ۳ قاشق غذاخوری
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
- پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- سیر کوچک: ۱ حبه
- روغن ذرت: نصف پیمانه
- زنجبیل ساییده: 3/1 قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
- دارچین: 3/1 قاشق چایخوری
- گل محمدی ساییده: ۱ قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
- بادمجان نگین شده را به مدت ۲۰ دقیقه در آب نمک خیسانده و با دستمال تمیز خشک کنید
- سپس داخل ماهیتابه در بسته با آب و روغن (به نسبت ۱ به ۲) بپزید.
- سیر و پیاز را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده و آبکشی نموده اید را افزوده و چند دقیقه هم بزنید.
- رب گوجه، نمک و ادویه جات را اضافه کنید.
- بعد از چند دقیقه؛ بادمجان پخته شده و زعفران دمکرده را به مواد بیفزایید.
- برنج خیس خورده را با ۲ قاشق روغن و کمی نمک بپزید (به صورت زنده بردارید)
- در طرفی جدا، بعد از ریختن روغن و قرار دادن سیب زمینی ته ظرف، برنج و مواد را به صورت لایه لایه ریخته و دم بگذارید.