کاربر

بادمجان پلو (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
  2. بادمجان: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
  3. گوجه: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
  4. فلفل دلمه ای خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  5. پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
  6. سیر کوچک: ۱ حبه
  7. روغن ذرت: نصف پیمانه
  8. نمک: به میزان لازم
  9. زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
  10. فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • بادمجان مکعبی شده را به مدت ۲۰ دقیقه در آب نمک خیسانده و در صافی ریخته و با دستمال نخی تمیز، خشک کنید.
  • آن را در مقداری آب و روغن (به نسبت ۱ به ۲) داخل ظرف دربسته به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
  • سیر و پیاز را در دو قاشق روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
  • فلفل دلمه و گوجه خرد شده را افزوده و خوب هم بزنید.
  • بعد از چند دقیقه، بادمجان، نمک و فلفل را بیفزایید.
  • برنج خیس خورده را با آب و روغن و نمک کته کنید.
  • در ظرفی جداگانه؛ برنج و سایر مواد را لایه لایه ریخته و با آب زعفران دم بگذارید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.