کاربر

بادام هندی پلو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. برنج: ۴ پیمانه
  2. خلال بادام: 2/1 پیمانه
  3. خلال پسته: ۱ قاشق غذاخوری
  4. بادام هندی: 2/1 پیمانه
  5. کشمش: ۱ پیمانه
  6. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  7. نمک و زردچوبه: به میزان لازم
  8. زعفران آب شده: به میزان لازم
  9. روغن کنجد، روغن زیتون: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • برنج را از قبل خیس می کنیم. بادام هندی را درشت خرد کرده، همراه با خلال های دیگر شسته و مدتی در زعفران آب شده خیس می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و زردچوبه تفت داده، سپس بادام هندی و خلال ها را به آن افزوده و کمی تفت می دهیم. برنج را با آب و مقداری نمک جوشانده، سپس آن را آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را به همراه مواد آماده شده و کشمش لایه به لایه در ظرف مورد نظر ریخته، مقداری زعفران آب شده به آن افزوده و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.

خواص:

  1. ملين
  2. مناسب برای سوداوی مزاج ها در فصل زمستان
  3. مفید برای حافظه، کبد و قلب
  4. تقویت عمومی و جنسی
  5. ضد دیابت و ضد چربی خون

نکته:

  • سبزی پلویی شامل: گشنیز، جعفری، شوید و مقدار کمی تره است.
  • موقع صرف پلو در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به آن اضافه می کنیم.
  • در پلوهایی که خرما دارند، از خرماهای خشک که آن را خلالی خرد کرده ایم، استفاده می کنیم.
  • برای دم پخت کردن برنج قهوه ای به ازای هر ۱ پیمانه برنج، از ۲ پیمانه آب استفاده می کنیم.
  • بعضی از پلوهایی که به صورت دم پخت درست می شود را می توانیم به صورت آبکش هم درست کنیم.
  • در فصولی که آلبالو وجود ندارد، می توان در غذا از مربای آلبالو استفاده کرد.
  • در پلوهایی که از بلغور جو یا جو استفاده می شود، نیاز به خیساندن آن نیست.
error: محتوا محافظت شده می باشد.