کاربر

انار پلو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
  2. انار: نصف پیمانه
  3. سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
  4. خلال پسته: ۲ قاشق غذاخوری
  5. گشنیز تازه: ۲ قاشق غذاخوری
  6. تخم گشنیز ساییده: نصف قاشق چایخوری
  7. کشمش پلویی: ۲ قاشق غذاخوری
  8. زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
  9. نمک: ۱ به میزان لازم
  10. روغن کنجد: نصف پیمانه

طرز تهیه:

  • برنج خیس خورده را با مقداری روغن و نمک بپزید تا آبش کشیده شود.
  • در ظرفی جداگانه، سیب زمینی ورق شده را با دو قاشق روغن ته دیگ بچینید.
  • همه مواد را با هم مخلوط کرده و با برنج به صورت لایه به لایه، داخل قابلمه بریزید و با آب زعفران دم بگذارید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.