مواد لازم:
- برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
- انار: نصف پیمانه
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- خلال پسته: ۲ قاشق غذاخوری
- گشنیز تازه: ۲ قاشق غذاخوری
- تخم گشنیز ساییده: نصف قاشق چایخوری
- کشمش پلویی: ۲ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: ۱ به میزان لازم
- روغن کنجد: نصف پیمانه
طرز تهیه:
- برنج خیس خورده را با مقداری روغن و نمک بپزید تا آبش کشیده شود.
- در ظرفی جداگانه، سیب زمینی ورق شده را با دو قاشق روغن ته دیگ بچینید.
- همه مواد را با هم مخلوط کرده و با برنج به صورت لایه به لایه، داخل قابلمه بریزید و با آب زعفران دم بگذارید.