طبع غذا: گرم و تر
مصلح: ادویه موجود در غذا، عرقیات معتدل
مواد لازم (برای 4 نفر):
- نان باگت سبوس دار: ۴ عدد
- سیب زمینی: ۶ عدد متوسط
- ساقه کرفس خرد شده: ۲ پیمانه
- هویج: ۱ عدد متوسط
- نخود سبز: ۲ پیمانه
- جعفری خرد شده: ۲ پیمانه
- خیارشور: ۱۲ عدد متوسط
- سس ارده: به میزان لازم
- نمک، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
طرز تهیه:
- سیب زمینی ها را بخارپز کرده، سپس پوست آن را گرفته و درشت رنده می کنیم. ساقه کرفس را نگینی خرد کرده و همراه با نخود سبز بخارپز می کنیم. سس ارده را به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به سیب زمینی اضافه می کنیم. هویج را به صورت خام و خیارشور را درشت رنده کرده و همراه با نخود سبز، کرفس پخته شده و جعفری خرد شده به سبب زمینی افزوده و کاملاً مواد را با هم مخلوط می کنیم. پس از انجام شدن این مراحل، مواد را داخل نان باگت قرار داده و تقدیم می کنیم.
خواص:
- مفید برای سوداوی مزاج ها در زمستان
- تقویت قلب
- ضد دیابت
- تقویت بینایی
- مفید برای کبد
- تقویت عمومی و جنسی
- ضد چربی
نکته:
- موقع صرف ساندویچ در صورت تمایل می توان از سس مورد نظر استفاده کرد که شرح آن در بخش سس ها آمده است.
- تمام ساندویچ ها را می توان با روغن زیتون مصرف کرد.