کاربر

استانبولی با کرفس

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. برنج: ۳ پیمانه
  2. ساقه کرفس خرد شده: ۶ پیمانه
  3. گوجه فرنگی: ۶ عدد متوسط
  4. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه پلویی: به میزان لازم
  6. روغن کنجد، روغن زیتون: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • برنج را از قبل خیس می کنیم. ساقه های کرفس را ۱ سانتی خرد کرده و بخاریز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس ساقه کرفس و ادویه پلویی را به آن افزوده و مدتی تفت می دهیم. گوجه را با ۴ پیمانه آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به بقیه مواد اضافه کرده و مدتی حرارت می دهیم. زمانی که آب گوجه قوام پیدا کرد، برنج را به آن افزوده و با حرارت ملایم می پزیم تا آب غذا تمام شود، سپس پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.

خواص:

  1. مناسب برای سوداوی مزاج ها
  2. مفید برای فصل زمستان
  3. ضد چربی و کلسترول
  4. مفید برای چاقی و چربی سوز
  5. مفید برای پروستات
  6. مفید برای قلب و کبد

نکته:

  • سبزی پلویی شامل: گشنیز، جعفری، شوید و مقدار کمی تره است.
  • موقع صرف پلو در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به آن اضافه می کنیم.
  • در پلوهایی که خرما دارند، از خرماهای خشک که آن را خلالی خرد کرده ایم، استفاده می کنیم.
  • برای دم پخت کردن برنج قهوه ای به ازای هر ۱ پیمانه برنج، از ۲ پیمانه آب استفاده می کنیم.
  • بعضی از پلوهایی که به صورت دم پخت درست می شود را می توانیم به صورت آبکش هم درست کنیم.
  • در فصولی که آلبالو وجود ندارد، می توان در غذا از مربای آلبالو استفاده کرد.
  • در پلوهایی که از بلغور جو یا جو استفاده می شود، نیاز به خیساندن آن نیست.
error: محتوا محافظت شده می باشد.