دستورالعمل 1:
- زردچوبه 2 قاشق سوپ خوری + پودر زیره سبز 3 قاشق چایخوری + برگ بو 1 قاشق چایخوری + فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری + فلفل چیلی 1 قاشق چایخوری + دارچین 2 قاشق چایخوری + پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری + پودر سیر 1 قاشق چایخوری + پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری + فلفل پاپریکا 1 قاشق چایخوری + پودر هل نصف قاشق چایخوری + پودر میخک کمی، همه مواد را آسیاب و مخلوط می کنیم و به اندازه نیاز در غذاها استفاده کنید.
دستورالعمل 2:
- کیوی 2 عدد + پودر سیر 1 قاشق چایخوری + پودر پیاز 1 قاشق چایخوری + پودر جعفری 1 قاشق چایخوری + پودر رزماری 1 قاشق چایخوری + پودر ریحان 1 قاشق چایخوری + پودر کاری 1 قاشق چایخوری + زردچوبه 1 قاشق چایخوری + فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری + فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری، همه مواد را آسیاب و مخلوط می کنیم و به اندازه نیاز در غذاها استفاده کنید.
نکته:
- به عنوان یک قاعده کلی، تمام ادویه ها و گیاهان خشک باید در یک مکان تاریک و خنک نگهداری شوند. بسیاری از افراد در حین پخت و پز از ادویه جات در نزدیکی یا بالای اجاق گاز خود نگهداری می کنند. گرمای تولید شده توسط اجاق گاز می تواند به ادویه جات آسیب برساند و قدرت طعم و غطر آنها را کاهش دهد. به علاوه، بیشتر گیاهان خشک و ادویه جات بعد از 6 ماه قدرت عطر خود را از دست می دهند. بنابراین؛ در نگهداری از ادویه جات دقت کافی را داشته باشید.
- برای تهیه ادویه خانگی می توانید ادویه ها را قبل از مخلوط کردن، کمی تفت دهید. توجه داشته باشید که ادویه ها علاوه بر طعم دار کردن غذا، خاصیت درمانی نیز دارند و طبع غذاهای سرد را متعادل می کنند. تهیه ادویه خانگی بسیار مقرون به صرف است به علاوه شما می توانید از مواد درجه یک و تازه ادویه مورد نظرتان را تهیه کنید. ادویه خانگی از طول عمر بیشتری نسبت به ادویه های آماده در فروشگاه ها، برخوردار است. شما با استفاده از ادویه های خانگی می توانید عطر و طعم متفاوت و متنوعی به غذاهایتان بدهید و ویتامین های لازم را به بدنتان برسانید.