ادویه همه کاره: عبارت است از می توانید با توجه به ذائقه تان برخی از این ادویه هایی که نام برده ایم را به ترکیب ادویه همه کاره، کم یا اضافه کنید. اما تعدادی از ادویه ها که تقریباً در هر ترکیبی از مخلوط ادویه همه کاره استفاده می شود؛ فلفل، دارچین، زردچوبه، زیره، نمک و پاپریکا است.
دستورالعمل 1:
- گل محمدی + پودر سیر + هل + زردچوبه + تخم گشنیز + فلفل سیاه، همه مواد را آسیاب و مخلوط می کنیم و به اندازه نیاز در غذاها استفاده کنید.
دستورالعمل 2:
- 3 فنجان پودر سیر + 1.4 فنجان پودر دارچین + 1.4 فنجان پودر پیاز + 1.4 فنجان پودر زیره + 1.4 فنجان رزماری خشک، خرد شده + 1.4 فنجان پاپریکا + 3 قاشق غذاخوری نمک + 4 قاشق چایخوری فلفل، در یک کاسه تمام ادویه ها را با هم ترکیب کنید و در ظرف شیشه ای نگهداری کنید. این ادویه مخلوط را می توانید در پخت سوپ ها، خورش ها، سالادها یا سیب زمینی پخته شده استفاده کنید یا از آن به عنوان چاشنی کباب گوشت استفاده کنید.
نکته:
- به عنوان یک قاعده کلی، تمام ادویه ها و گیاهان خشک باید در یک مکان تاریک و خنک نگهداری شوند. بسیاری از افراد در حین پخت و پز از ادویه جات در نزدیکی یا بالای اجاق گاز خود نگهداری می کنند. گرمای تولید شده توسط اجاق گاز می تواند به ادویه جات آسیب برساند و قدرت طعم و غطر آنها را کاهش دهد. به علاوه، بیشتر گیاهان خشک و ادویه جات بعد از 6 ماه قدرت عطر خود را از دست می دهند. بنابراین؛ در نگهداری از ادویه جات دقت کافی را داشته باشید.
- برای تهیه ادویه خانگی می توانید ادویه ها را قبل از مخلوط کردن، کمی تفت دهید. توجه داشته باشید که ادویه ها علاوه بر طعم دار کردن غذا، خاصیت درمانی نیز دارند و طبع غذاهای سرد را متعادل می کنند. تهیه ادویه خانگی بسیار مقرون به صرف است به علاوه شما می توانید از مواد درجه یک و تازه ادویه مورد نظرتان را تهیه کنید. ادویه خانگی از طول عمر بیشتری نسبت به ادویه های آماده در فروشگاه ها، برخوردار است. شما با استفاده از ادویه های خانگی می توانید عطر و طعم متفاوت و متنوعی به غذاهایتان بدهید و ویتامین های لازم را به بدنتان برسانید.