دستورالعمل 1:
- زردچوبه 100 گرم + زنجبیل 100 گرم + دارچین 100 گرم + فلفل قرمز 100 گرم + پودر سیر 100 گرم + پودر پیاز 100 گرم + گشنیز 50 گرم + زیره سیاه 50 گرم + برگ بو 50 گرم + میخک 30 گرم + هل 20 گرم + جوز هندی 30 گرم، همه مواد را آسیاب و مخلوط می کنیم و به اندازه نیاز در غذاها استفاده کنید.
دستورالعمل 2:
- آویشن 5 قاشق چایخوری + نمک 2 قاشق چایخوری + فلفل قرمز 2 قاشق چایخوری + فلفل سیاه 2 قاشق چایخوری + پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری + پودر پیاز 1 قاشق چایخوری + پودر سیر 1 قاشق چایخوری + فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری + پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری، همه مواد را آسیاب و مخلوط می کنیم و به اندازه نیاز در غذاها استفاده کنید.
دستورالعمل 3:
- پودر سیر 2 قاشق سوپ خوری + فلفل سیاه 1 قاشق سوپ خوری + فلفل قرمز 1 قاشق مربا خوری + تخم گشنیز 2 قاشق سوپ خوری + زردچوبه: 2 قاشق سوپ خوری + زیره سبز 1 قاشق سوپ خوری، همه مواد را آسیاب و مخلوط می کنیم و به اندازه نیاز در غذاها استفاده کنید.
دستورالعمل 4:
- پودر آویشن 1 قاشق چایخوری + پودر ریحان 1 قاشق چایخوری + رزماری 1 قاشق چایخوری + پودر جعفری نصف قاشق چایخوری + پودر پیاز 1 قاشق چایخوری + پودر سیر 1 قاشق چایخوری + فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری + فلفل پاپریکا 1 قاشق چایخوری + فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری + نمک 1 قاشق چایخوری، همه مواد را آسیاب و مخلوط می کنیم و به اندازه نیاز در غذاها استفاده کنید.
نکته:
- به عنوان یک قاعده کلی، تمام ادویه ها و گیاهان خشک باید در یک مکان تاریک و خنک نگهداری شوند. بسیاری از افراد در حین پخت و پز از ادویه جات در نزدیکی یا بالای اجاق گاز خود نگهداری می کنند. گرمای تولید شده توسط اجاق گاز می تواند به ادویه جات آسیب برساند و قدرت طعم و غطر آنها را کاهش دهد. به علاوه، بیشتر گیاهان خشک و ادویه جات بعد از 6 ماه قدرت عطر خود را از دست می دهند. بنابراین؛ در نگهداری از ادویه جات دقت کافی را داشته باشید.
- برای تهیه ادویه خانگی می توانید ادویه ها را قبل از مخلوط کردن، کمی تفت دهید. توجه داشته باشید که ادویه ها علاوه بر طعم دار کردن غذا، خاصیت درمانی نیز دارند و طبع غذاهای سرد را متعادل می کنند. تهیه ادویه خانگی بسیار مقرون به صرف است به علاوه شما می توانید از مواد درجه یک و تازه ادویه مورد نظرتان را تهیه کنید. ادویه خانگی از طول عمر بیشتری نسبت به ادویه های آماده در فروشگاه ها، برخوردار است. شما با استفاده از ادویه های خانگی می توانید عطر و طعم متفاوت و متنوعی به غذاهایتان بدهید و ویتامین های لازم را به بدنتان برسانید.