مواد لازم:
- برنج نیم دانه: 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
- آلبالو هسته جدا: نصف پیمانه
- شیره خرما: ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
- سویا درشت: ۴۰ گرم
- خلال بادام: ۱ قاشق مرباخوری
- خلال پسته: ۱ قاشق مرباخوری
- نمک: به میزان لازم
- روغن كنجد: نصف پیمانه
- زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- ادویه پلویی: 3/1 قاشق چایخوری
- آرد نخودچی: 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- آلبالو را با شیره خرما و مقداری آب به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید تا غلیظ گردد.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده و آبکشی نموده اید را با پیاز رنده شده که آب آن کشیده شده است چرح نمایید.
- آرد نخودچی، نمک و ادویه جات را افزوده و خوب ورز دهید.
- آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
- به صورت قلقلی در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
- برنج را با ۲ پیمانه آب و مقداری روغن کته کنید (نیم پز کنید).
- آلبالوها را با خلال پسته و بادام و کوفته قلقلی ها لابه لای پلو قرار دهید و آب زعفران را افزوده و به مدت نیم ساعت دم گذارید.