کاربر

آلبالو پلو (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج نیم دانه: 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
  2. آلبالو هسته جدا: نصف پیمانه
  3. شیره خرما: ۳ قاشق غذاخوری
  4. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  5. زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
  6. سویا درشت: ۴۰ گرم
  7. خلال بادام: ۱ قاشق مرباخوری
  8. خلال پسته: ۱ قاشق مرباخوری
  9. نمک: به میزان لازم
  10. روغن كنجد: نصف پیمانه
  11. زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
  12. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  13. ادویه پلویی: 3/1 قاشق چایخوری
  14. آرد نخودچی: 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

  • آلبالو را با شیره خرما و مقداری آب به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید تا غلیظ گردد.
  • سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده و آبکشی نموده اید را با پیاز رنده شده که آب آن کشیده شده است چرح نمایید.
  • آرد نخودچی، نمک و ادویه جات را افزوده و خوب ورز دهید.
  • آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
  • به صورت قلقلی در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • برنج را با ۲ پیمانه آب و مقداری روغن کته کنید (نیم پز کنید).
  • آلبالوها را با خلال پسته و بادام و کوفته قلقلی ها لابه لای پلو قرار دهید و آب زعفران را افزوده و به مدت نیم ساعت دم گذارید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.