کاربر

آلبالو پلو (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، آویشن

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. برنج: ۳ پیمانه
  2. آلبالو: ۴ پیمانه
  3. خلال بادام: 2/1 پیمانه
  4. خلال پسته: ۲ قاشق غذاخوری
  5. نمک: به میزان لازم
  6. شکر قهوه ای یا شیره کشمش: به میزان لازم
  7. زعفران آب شده: به میزان لازم
  8. روغن زیتون: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • برنج را از قبل خیس می کنیم. خلال پسته یا خلال بادام را با مقداری زعفران دم می کنیم. آلبالوها را از هسته جدا کرده و به همراه مقداری شکر قهوه ای یا شیره کشمش چند دقیقه می پزیم. برنج را با آب و کمی نمک جوشانده، سپس آبکش می کنیم. برنج آبکش شده را همراه آلبالو و خلال ها لایه به لایه داخل قابلمه ریخته، در صورت تمایل مقداری زعفران آب شده به آن افزوده و پلو را با حرارت ملایم دم می کنیم.

خواص:

  1. ملين
  2. مفید برای همه مزاج ها و مناسب برای فصل های تابستان، پاییز و زمستان
  3. مفید برای تقویت کبد و کلیه
  4. تقویت عمومی و تقویت امور جنسی و قلب
  5. مفید برای تصفیه خون
  6. تقویت سیستم دفاعی بدن
  7. مفید برای لطافت پوست

نکته:

  • سبزی پلویی شامل: گشنیز، جعفری، شوید و مقدار کمی تره است.
  • موقع صرف پلو در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به آن اضافه می کنیم.
  • در پلوهایی که خرما دارند، از خرماهای خشک که آن را خلالی خرد کرده ایم، استفاده می کنیم.
  • برای دم پخت کردن برنج قهوه ای به ازای هر ۱ پیمانه برنج، از ۲ پیمانه آب استفاده می کنیم.
  • بعضی از پلوهایی که به صورت دم پخت درست می شود را می توانیم به صورت آبکش هم درست کنیم.
  • در فصولی که آلبالو وجود ندارد، می توان در غذا از مربای آلبالو استفاده کرد.
  • در پلوهایی که از بلغور جو یا جو استفاده می شود، نیاز به خیساندن آن نیست.
error: محتوا محافظت شده می باشد.