کاربر

آش گوجه فرنگی(1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت سردی

مصلح: ادویه موجود در غذا و عرق آویشن و عرق بهارنارنج، عرق زنیان

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. گوجه فرنگی ۴ عدد
  2. برنج نیم كوب 2/1 پیمانه
  3. عدس 2/1 پیمانه
  4. لوبیا چیتی: ۱ پیمانه
  5. آلو بخارا ۱۰ عدد
  6. سبزی آش خرد شده ۵ پیمانه
  7. پیاز خرد شده ۱ عدد متوسط
  8. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
  9. روغن کنجد به میزان لازم

طرز تهیه:

  • حبوبات را از قبل خیس می کنیم. لوبیا چیتی را همراه آب و کمی زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت لوبیا گذشت عدس، برنج، سبزی و آلو بخارا را همراه گوجه فرنگی رنده شده، نمک، فلفل و زنجبیل به آش اضافه می کنیم و مدتی می پزیم. پیاز را همراه با روغن کنجد و مقدار کمی ادویه تفت می دهیم و سپس به كل مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم که غذا با حرارت ملایم پخته تا این که آماده شود.

خواص:

  1. ملين
  2. مفید برای کبد و پروستات
  3. تقویت بینایی
  4. ضد صفرا

نکته:

  • سبزی آش شامل تره، جعفری، گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر است.
  • هنگام صرف آش در صورت تمایل می توانید مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید.
  • آش را با حرارت بسیار ملایم طبخ کنید.
  • اگر در مرحله از پخت غذا نیاز به آب داشتید می توانید از آب جوشیده شده گرم به آن اضافه کنید.
  • آش را به آرامی و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد.
  • زمانی که سبزی تازه هر فصل در دسترس نبود، از سبزی خشک می توان استفاده کرد.
  • چنانچه به جای سبزی تازه از سبزی خشک در آش استفاده می کنید، مقدار سبزی خشک مورد نیاز برای هر غذا یک دوم یک پیمانه است.
  • در اکثر آش ها از چاشنی هایی مثل آبغوره، آبلیمو ترش تازه یا آب نارنج استفاده می‌کنیم.
  • در آش می توانید از آلوچه سبز و یا آلو بخارا استفاده کنید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.