مواد لازم:
- گوجه فرنگی: ۴۰۰ گرم
- عدس: 3/2 پیمانه
- برنج قهوه ای نیم کوب: نصف پیمانه
- سبزی آش خرد شده: ۲ پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- نعناع خشک: ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید سپس نمک و ادویه جات را اضافه کنید.
- بعد از یک دقیقه، سبزیجات و گوجه پوره شده را با مقداری آب جوش بیفزایید.
- بعد از یک ساعت؛ عدس و برنج خیس خورده را افزوده و صبر کنید تا آش کاملاً پحنه شود.
- در پایان؛ نعناع داغ و رب گوجه را اضافه کرده و اجازه دهید آش به مدت ۲۰ دقیقه جا بیفتد و خوب غلیط گردد.