مواد لازم:
- گوجه سبز: ۱۰۰ گرم
- لپه: نصف پیمانه
- برنج قهوه ای نیم کوب: ۲ قاشق غذاخوری
- گندم با پوست: نصف پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
- سبزی آش: ۲ پیمانه
- روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد: ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- نعناع خشک: ۱ قاشق مرباخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری سر پر
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
- گندم که از شب قبل خیس کرده اید را بپزید.
- پیاز را در روغن کنجد با حرارت کم تفت دهید و بلافاصله نمک و ادویه جات را بیفزایید.
- گوجه رنده شده و برنج خیس خورده را بیفزایید تا آب گوجه کشیده شود.
- لپه خیس خورده، سبزیجات و گوجه سبز را با مقداری آب جوش اضافه کنید.
- مواد که پخته شد؛ نعناع خشک و کمی زردچوبه را در روغن زیتون، داغ کرده همراه با گندم پخته شده به آش اضافه نموده و بعد از نیم ساعت شعله را خاموش کنید.