کاربر

آش گوجه سبز (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 7 الی 8 نفر):

  1. گوجه سبز 500 گرم
  2. جوی پوست کنده 2 پیمانه
  3. گندم با پوست 1 پیمانه
  4. ماش، عدس، نخود و لوبیا چیتی از هر کدام نصف پیمانه
  5. پیاز متوسط 1 عدد
  6. پونه کوهی 1 قاشق غذاخوری
  7. سبزی آش 1 کیلوگرم
  8. نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و زنجبیل به مقدار لازم
  9. روغن زیتون 8 تا 10 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • ابتدا حبوبات را که از شب قبل خیس کرده ایم، روی حرارت مناسب می گذاریم تا بجوشد، سپس حرارت را کم کرده، پیاز را خلال کرده، به آش افزوده، صبر می کنیم تا بپزد، حال سبزی خرد شده را همراه ادویه جات و نمک، به حبوبات پخته شده، اضافه کرده، در انتها، پونه کوهی و گوجه سبزها را که از هسته در آورده ایم، به غذا می افزایم و آش را به آرامی و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد و به تدریج آماده شده، جا بیفد، آش را در یک ظرف مناسبی کشیده، کمی روغن روی آن ریخته، میل کنید، این غذا باعث کاهش فشارخون می شود و برای رفع جوش صورت و خارش پوست مفید است، برای خارج کردن هسته گوجه سبز می توایدآن را با گوشت کوب در یک ظرف بکوبید.

نکته:

  • سبزی آش شامل تره، جعفری، گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر است.
  • هنگام صرف آش در صورت تمایل می توانید مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید.
  • آش را با حرارت بسیار ملایم طبخ کنید.
  • اگر در مرحله از پخت غذا نیاز به آب داشتید می توانید از آب جوشیده شده گرم به آن اضافه کنید.
  • آش را به آرامی و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد.
  • زمانی که سبزی تازه هر فصل در دسترس نبود، از سبزی خشک می توان استفاده کرد.
  • چنانچه به جای سبزی تازه از سبزی خشک در آش استفاده می کنید، مقدار سبزی خشک مورد نیاز برای هر غذا یک دوم یک پیمانه است.
  • در اکثر آش ها از چاشنی هایی مثل آبغوره، آبلیمو ترش تازه یا آب نارنج استفاده می‌کنیم.
  • در آش می توانید از آلوچه سبز و یا آلو بخارا استفاده کنید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.