کاربر

آش گندم و عدس

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا و عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. بلغور گندم 1 پیمانه
  2. عدس 1 پیمانه
  3. ماش 1 پیمانه
  4. برنج نیم کوب 2/1 پیمانه
  5. سبزی آش خرد شده 6 پیمانه
  6. پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط
  7. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری به میزان لازم
  8. روغن کنجد به میزان لازم

طرز تهیه:

  • حبوبات را از قبل خیس می کنیم، عدس ماش و سبزی را به همراه آب و کمی زردچوبه می‌پزیم برنج و بلغور را به همراه آب و کمی نمک زردچوبه فلفل و زنجبیل می‌پذیم و به مواد قبلی اضافه می کنیم، پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت می‌دهیم و به مواد قبلی اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملین
  2. مقوی عمومی بدن
  3. خون ساز

نکته:

  • سبزی آش شامل تره، جعفری، گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر است.
  • هنگام صرف آش در صورت تمایل می توانید مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید.
  • آش را با حرارت بسیار ملایم طبخ کنید.
  • اگر در مرحله از پخت غذا نیاز به آب داشتید می توانید از آب جوشیده شده گرم به آن اضافه کنید.
  • آش را به آرامی و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد.
  • زمانی که سبزی تازه هر فصل در دسترس نبود، از سبزی خشک می توان استفاده کرد.
  • چنانچه به جای سبزی تازه از سبزی خشک در آش استفاده می کنید، مقدار سبزی خشک مورد نیاز برای هر غذا یک دوم یک پیمانه است.
  • در اکثر آش ها از چاشنی هایی مثل آبغوره، آبلیمو ترش تازه یا آب نارنج استفاده می‌کنیم.
  • در آش می توانید از آلوچه سبز و یا آلو بخارا استفاده کنید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.