مواد لازم:
- گندم با پوست: نصف پیمانه
- نخود: نصف پیمانه
- تره، گشنیز، جعفری با هم: ۲ پیمانه
- ساقه کرفس خرد شده: نصف پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- نعناع خشک: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- گندم و نخود که از شب قبل خیس کرده اید را بریزید.
- پیاز را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
- بعد از چند دقیقه کرفس، سبزیجات، نمک و ادویه جات را بیفزایید و همراه با دو لیوان آب جوش به مدت یک ساعت بپزید.
- مواد را به گندم و نخود پخته شده اضافه کرده و اجازه دهید تا غذا کاملاً جا بیفتد.