کاربر

آش گندم با شلغم

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. گندم با پوست: نصف پیمانه
  2. شلغم رنده شده: یک و نیم پیمانه
  3. عدس: ۲ قاشق غذاخوری
  4. نخود: ۱ قاشق غذاخوری
  5. لوبیا چشم بلبلی: نصف پیمانه
  6. سیر کوچک: ۱ حبه
  7. لوبیا قرمز: ۲ قاشق غذاخوری
  8. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  9. روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
  10. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  11. زنجبیل: 3/1 قاشق چایخوری
  12. زیره سبز: 3/1 قاشق چایخوری
  13. نمک: به میزان لازم
  14. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  15. دارچین: 3/1 قاشق چایخوری
  16. آویشن: 3/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • (گندم، نخود، لوبیا قرمز) و (لوبیا چشم بلبلی و عدس) را که از شب قبل به صورت جداگانه خیس کرده اید را بپزید.
  • سیر و پیاز را با نمک و سایر ادویه جات در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • شلغم نگین شده را اضافه کرده و به مدت چند دقیقه با پیاز تفت داده تا نرم گردد.
  • همه مواد را همراه با مقداری آب جوش با هم مخلوط کنید.
  • شعله را کم کرده و اجازه دهید تا غذا خوب جا بیفتد.
  • در پایان زیره و دارچین را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.