مواد لازم:
- گندم با پوست: نصف پیمانه
- شلغم رنده شده: یک و نیم پیمانه
- عدس: ۲ قاشق غذاخوری
- نخود: ۱ قاشق غذاخوری
- لوبیا چشم بلبلی: نصف پیمانه
- سیر کوچک: ۱ حبه
- لوبیا قرمز: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زنجبیل: 3/1 قاشق چایخوری
- زیره سبز: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- دارچین: 3/1 قاشق چایخوری
- آویشن: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- (گندم، نخود، لوبیا قرمز) و (لوبیا چشم بلبلی و عدس) را که از شب قبل به صورت جداگانه خیس کرده اید را بپزید.
- سیر و پیاز را با نمک و سایر ادویه جات در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- شلغم نگین شده را اضافه کرده و به مدت چند دقیقه با پیاز تفت داده تا نرم گردد.
- همه مواد را همراه با مقداری آب جوش با هم مخلوط کنید.
- شعله را کم کرده و اجازه دهید تا غذا خوب جا بیفتد.
- در پایان زیره و دارچین را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.