مواد لازم:
- گندم با پوست: نصف پیمانه
- نخود: ۲ قاشق غذاخوری
- لوبیا چیتی: ۲ قاشق غذاخوری
- عدس: نصف پیمانه
- برنج قهوه ای نیم کوب: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سیر کوچک: ۱ حبه
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- زیره سبز: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- گندم، لوبیا و نخود که از شب قبل خیسانده اید را با هم بپزید.
- عدس را نیز به صورت جداگانه بپزید.
- پیاز خلال شده و سیر خرد شده را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
- نمک و ادویه جات را بیفزایید.
- بعد از چند دقیقه، برنج خیس خورده و سایر مواد را با مقداری آب جوش افزوده و صبر کنید تا آش، کاملاً جا بیفتد.
- در پایان، زیره سبز را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.