مواد لازم:
- کلم گل: ۱۵۰ گرم
- کلم بروکلی: ۱۰۰ گرم
- لپه: نصف پیمانه
- برنج قهوه ای نیم کوب: نصف پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سماق: ۱ قاشق مرباخوری
- نمک: به میزان لازم
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- نعناع خشک: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- لپه خیس خورده را به صورت جداگانه بپزید تا آبش کشیده شود.
- پیاز خلال شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- کلم های خرد شده که ۲۰ دقیقه در آب خیسانده اید را آبکشی نموده و با مواد تفت دهید.
- بعد از چند دقیقه، نمک و ادویه جات را بیفزایید.
- برنج خیس خورده همراه با مقداری آب جوش اضافه کرده و صبر کنید تا مواد، با شعله ملایم، نرم گردند.
- سماق را به مدت ۱۰ دقیقه دم نمایید و بعد از صاف کردن به مواد اضافه کنید.
- نعناع خشک و کمی زردچوبه که در روغن، داغ کرده اید را با لپه پخته افزوده و اجازه دهید تا آش، پخته و جا بیفتد.