مواد لازم:
- گل کلم: ۱۵۰ گرم
- عدس: نصف پیمانه
- لوبیا سویا: نصف پیمانه
- لوبیا قرمز: نصف پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
- لوبیا قرمز و لوپیا سویا که از قبل خیسانده اید را با هم بپزید.
- پیاز و گوجه را میکس کرده و روی شعله قرار دهید تا آب آن کشیده شود.
- روغن، نمک و ادویه جات را افزوده و کمی تفت دهید.
- گل کلم و عدس خیس خورده را با ۲ لیوان آب جوش بیفزایید.
- بعد از یک ساعت؛ لوبیاهای پخته شده را اضافه کرده و اجازه دهید غذا کاملاً جا بیفتد.