مواد لازم:
- کلم قمری نگین شده: یک پیمانه
- برنج گندم با پوست: نصف پیمانه
- برنج قهوه ای نیم کوب: ۳ قاشق غذاخوری
- لپه: ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
- تره خرد شده: نصف پیمانه
- جعفری خرد شده: نصف پیمانه
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: 3/2 قاشق چایخوری
- نعناع خشک: ۱ قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
- گندم که از شب قبل خیس خورده را بپزید تا بشکفد.
- پیاز را در روغن کنجد با حرارت کم تفت دهید.
- کلم قمری رنده شده را با نمک و ادویه جات اضافه کنید.
- سبزیجات و گوجه پوره شده را ریخته و صبر کنید تا آب گوجه به خورد مواد برود.
- لپه و برنج خیس خورده را با ۲ لیوان آب جوش، اضافه کرده و اجازه دهید غذا با حرارت متوسط پخته و نرم گردد.
- در پایان، گندم پخته شده، نعناع خشک و زردچوبه را که در روغن زیتون داغ کرده را اضافه کنید و بعد از یک ربع شعله را خاموش کنید.