مواد لازم:
- کلم قمری نگین شده: یک پیمانه
- ماش: نصف پیمانه
- لوبیا چشم بلبلی: نصف پیمانه
- برنج قهوه ای نیمکوب: ۳ قاشق غذاخوری
- شوید تازه: نصف پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- نمک: به میزان لازم
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- دارچین: نصف قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- ماش و لوبیا چشم بلبلی که از قبل خیس کرده اید را با هم بپزید.
- پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- بعد از چند دقیقه هم زدن؛ مقداری آب جوش اضافه کنید.
- کلم نگین شده را افزوده و بعد از یک دقیقه، شوید، نمک و ادویه جات را بریزید.
- برنج را روی مواد ریخته و بدون هم زدن، اجازه دهید تا آش پخته و جا بیفتد (در صورت هم زدن آش ته می گیرد).
- در پایان حبوبات و دارچین را افزوده و بعد از ۲۰ دقیقه، شعله را خاموش کنید.