مواد لازم:
- کلم برگ ریز شده: ۲ پیمانه
- تره و جعفری از هر کدام: یک پیمانه
- گشنیز خرد شده: نصف پیمانه
- گندم با پوست: نصف پیمانه
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: 3/2 قاشق چایخوری
- برنج قهوه ای نیم کوب: نصف پیمانه
- روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
- نعناع خشک: ۱ قاشق مرباخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- گندم که از شب قبل خیس نموده اید را بپزید تا بشکفد.
- کلم برگ های خرد شده را در روغن ذرت با حرارت ملایم تفت دهید.
- نمک، ادویه و سبزیجات را افزوده و کمی تفت دهید.
- بعد از اضافه کردن برنج خیس خورده و ۲ لیوان آب جوش، اجازه دهید تا غذا بخته شود.
- در پایان، نعناع را در روغن زیتون داغ کرده همراه با گندم به آش افزوده و بعد از ۲۰ دقیقه شعله را خاموش کنید.