مواد لازم:
- کدو حلوایی: ۲۵۰ گرم
- ماش: نصف پیمانه
- لوبیا چشم بلبلی: ۲ قاشق غذاخوری
- گندم با پوست: نصف پیمانه
- برنج قهوه ای نیم کوب: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- دارچین: 3/1 قاشق چایخوری
- شوید خشک: ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- گندم خیس کرده را اندازه ای بپزید تا بشکفد.
- ماش و لوبیا چشم بلبلی هم که از قبل خیسانده اید را با هم بپزید.
- پیاز خلال شده را در روغن ذرت روی حرارت ملایم تفت دهید.
- نمک، فلفل و زردچوبه را افزوده و چند ثانیه با پیاز تفت دهید.
- برنج خیس خورده، کدو حلوایی نگین شده، همراه با دو لیوان آب جوش را اضافه کرده و اجازه دهید آش با حرارت متوسط، جا بیفتد.
- در پایان؛ حبوبات پخته شده و شوید خشک را که قبلاً در روغن زیتون داغ کرده همراه با دارچین به مواد اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه شعله را خاموش نمایید.