کاربر

آش کدو تنبل

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. کدو تنبل و کدو خورشتی ۴ پیمانه
  2. برنج نیم کوب 2/1 پیمانه
  3. عدس 2/1 یک پیمانه
  4. ماش 2/1 یک پیمانه
  5. سبزی آش خرد شده ۶ پیمانه
  6. پیاز خرد شده 1 عدد متوسط
  7. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، پودر آویشن به میزان لازم
  8. روغن کنجد به میزان لازم

طرز تهیه:

  • حبوبات را از قبل خیس می کنیم کدوها را به صورت نگینی خرد می کنیم، بعد عدس، ماش برنج و سبزی را به همراه آب مقداری نمک، فلفل، زنجبیل و زردچوبه می پزیم. پیاز را با روغن کنجد با کمی زردچوبه و ادویه تفت می دهیم، پس از آنکه کدو تنبل یا کدو خورشتی را اضافه کرده و تفت می دهیم (بنا به فصل مورد نظر از کدو تنبل و کدو خورشتی استفاده می‌کنیم). پس از آن پیاز و کدو را به کل مواد اضافه می کنیم و اجازه می‌دهیم غذا با حرارت ملایم پخته و آماده شود در صورت تمایل در هنگام صرف غذا می‌توان از پودر آویشن نیز استفاده کرد.

خواص:

  1. تقویت عمومی بدن
  2. تقویت بینایی
  3. مفید برای پوست
  4. ملین
  5. خون ساز
  6. تقویت کننده نیروی جنسی

نکته:

  • سبزی آش شامل تره، جعفری، گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر است.
  • هنگام صرف آش در صورت تمایل می توانید مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید.
  • آش را با حرارت بسیار ملایم طبخ کنید.
  • اگر در مرحله از پخت غذا نیاز به آب داشتید می توانید از آب جوشیده شده گرم به آن اضافه کنید.
  • آش را به آرامی و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد.
  • زمانی که سبزی تازه هر فصل در دسترس نبود، از سبزی خشک می توان استفاده کرد.
  • چنانچه به جای سبزی تازه از سبزی خشک در آش استفاده می کنید، مقدار سبزی خشک مورد نیاز برای هر غذا یک دوم یک پیمانه است.
  • در اکثر آش ها از چاشنی هایی مثل آبغوره، آبلیمو ترش تازه یا آب نارنج استفاده می‌کنیم.
  • در آش می توانید از آلوچه سبز و یا آلو بخارا استفاده کنید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.