کاربر

آش چاقاله بادام

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا و عسلاب همراه آبلیموی تازه

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. چاقاله بادام 4 پیمانه
  2. برنج نیم کوب 2/1 یک پیمانه
  3. بلغور گندم 1 پیمانه
  4. عدس 2/1 پیمانه
  5. لوبیا سفید 2/1 پیمانه
  6. تره و شوید 2 پیمانه
  7. پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط
  8. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری به میزان لازم
  9. پودر نعناع خشک به میزان لازم
  10. روغن کنجد به میزان لازم

طرز تهیه:

  • حبوبات را از قبل خیس می کنیم. لوبیا را به همراه آب و مقداری زردچوبه کامل می پزیم. برنج عدس و بلغور گندم را همراه سبزی، کمی زردچوبه، نمک، فلفل و زنجبیل می‌پزیم. پس از اینکه مواد پخته شد، لوبیا را به آن اضافه می‌کنیم. چاقاله بادام را می پزیم تا آب آن تمام شود، سپس آن را کمی می کوبید و به مواد قبلی اضافه می کنیم، پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت می دهیم، پس از مدتی نعناع خشک را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم، پیاز را به آش اضافه کرده و اجازه می‌دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملین
  2. مفید برای تقویت عمومی بدن
  3. ضد چربی و کلسترول خون
  4. ضد نفخ
  5. خونساز
  6. تقویت بینایی
  7. تقویت کننده نیروی جنسی

نکته:

  • سبزی آش شامل تره، جعفری، گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر است.
  • هنگام صرف آش در صورت تمایل می توانید مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید.
  • آش را با حرارت بسیار ملایم طبخ کنید.
  • اگر در مرحله از پخت غذا نیاز به آب داشتید می توانید از آب جوشیده شده گرم به آن اضافه کنید.
  • آش را به آرامی و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد.
  • زمانی که سبزی تازه هر فصل در دسترس نبود، از سبزی خشک می توان استفاده کرد.
  • چنانچه به جای سبزی تازه از سبزی خشک در آش استفاده می کنید، مقدار سبزی خشک مورد نیاز برای هر غذا یک دوم یک پیمانه است.
  • در اکثر آش ها از چاشنی هایی مثل آبغوره، آبلیمو ترش تازه یا آب نارنج استفاده می‌کنیم.
  • در آش می توانید از آلوچه سبز و یا آلو بخارا استفاده کنید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.