مواد لازم:
- ماش: نصف پیمانه
- گندم با پوست: ۲ قاشق غذاخوری
- نخود: ۲ قاشق غذاخوری
- برنج قهوه ای نیم کوب: ۱ قاشق غذاخوری
- شلغم نگین شده: یک پیمانه
- هویج نگین شده: ۲ قاشق غذاخوری
- اسفناج: 400 گرم
- گشنیز خرد شده: 3/2 پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سیر کوچک: ۱ حبه
- روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- پودر آویشن: ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- گندم و نخود که از شب قبل خیس کرده اید را بپزید تا کاملاً پخته شود.
- ماش هم با مقداری آب بیزید تا آبش کشیده شود.
- سیر و پیاز خرد شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- شلغم و هویج نگین شده را افزوده و چند دقیقه با پیار هم بزنید.
- سبزیجات ساطوری شده را با نمک و ادویه جات اضافه کنید.
- بعد از چند دقیقه؛ برنج خیس خورده را با مقداری آب جوش افزوده و با حرارت ملایم اجاره دهید تا آش کاملاً پخته شود.
- در آخر، حبوبات پخته شده و پودر آویشن را بریزید و پس از ۱۰ دقیقه شعله را خاموش کنید.