کاربر

آش ماش

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. ماش: نصف پیمانه
  2. گندم با پوست: ۲ قاشق غذاخوری
  3. نخود: ۲ قاشق غذاخوری
  4. برنج قهوه ای نیم کوب: ۱ قاشق غذاخوری
  5. شلغم نگین شده: یک پیمانه
  6. هویج نگین شده: ۲ قاشق غذاخوری
  7. اسفناج: 400 گرم
  8. گشنیز خرد شده: 3/2 پیمانه
  9. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  10. سیر کوچک: ۱ حبه
  11. روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
  12. نمک: به میزان لازم
  13. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  14. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  15. پودر آویشن: ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

  • گندم و نخود که از شب قبل خیس کرده اید را بپزید تا کاملاً پخته شود.
  • ماش هم با مقداری آب بیزید تا آبش کشیده شود.
  • سیر و پیاز خرد شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • شلغم و هویج نگین شده را افزوده و چند دقیقه با پیار هم بزنید.
  • سبزیجات ساطوری شده را با نمک و ادویه جات اضافه کنید.
  • بعد از چند دقیقه؛ برنج خیس خورده را با مقداری آب جوش افزوده و با حرارت ملایم اجاره دهید تا آش کاملاً پخته شود.
  • در آخر، حبوبات پخته شده و پودر آویشن را بریزید و پس از ۱۰ دقیقه شعله را خاموش کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.