مواد لازم:
- لپه: نصف پیمانه
- برنج قهوه ای نیم کوب: ۲ قاشق غذاخوری
- عدس: نصف پیمانه
- لوبیا سفید: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- کدو خورشتی: ۱ عدد (۱۲۰ گرم)
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- زیره سبز: 3/1 قاشق چایخوری
- جعفری خشک: ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- لوبیا سفید که از شب قبل خیس کرده اید را بپزید.
- بعد از نیم ساعت؛ لپه و عدس خیس خورده را اضافه کنید تا با هم پخته شوند.
- پیاز خلال شده را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
- کدو خورشتی نگین شده را اضافه کرده و چند دقیقه، هم بزنید.
- نمک، ادویه جات، حبوبات پخته شده، برنج خیس خورده و مقداری آب جوش را به مواد بیفزایید و با حرارت متوسط اجازه دهید تا غذا کاملاً جا بیفتد.
- در پایان زیره و جعفری خشک را ریخته و بعد از ۱۰ دقیقه، شلعه را خاموش کنید.